DBG leerlingen succesvol op 1e selectie

Afgelopen zondag kwamen er tijdens de 1e selectie van kring Rivierenland Oost meerdere DBG leerlingen aan de start op Hippische Centrum La Grande in Beuningen. Zo waren er in de top 10 van de klasse Z1 nog maar liefst 4 DBG leerlingen terug te vinden.

Op de 3e plaats vinden we DBG leerlinge Kim Goris terug met haar grote Metall-zoon. Kim liet een goede proef zien waarin helaas nog een paar kleine foutjes zaten maar daar tegenover stonden ook meerdere hoogtepunten. Dit resulteerde in een mooie score van 223.

Op de voet gevolgd door met een ex eaquo 4e plaats was er Koen Mosselman met de stoere hengst Wall Street. Koen stelde de hengst erg gedurft voor wat resulteerde in een mooie score van 222 punten.

DBG leerlinge Sylvia Claes die de laatste tijd erg veel energie gestoken heeft in het rijden van de proeven wist dit ook in Beuningen te presenteren. Sylvia had haar Sandreo nakomeling er erg goed aan staan en wist een gedurfde proef te rijden met meerdere hoogtepunten. Dit resulteerde in een mooi 6e prijs met 219 punten.

Met een goede 9e plaats en een mooie plaats in de top 10 van deze grote groep Z1 combinaties was er voor Linda Romviel met haar Rhodium nakomeling Donalanda Lr. De proef va Linda werd zeker niet overgewaardeerd en leverde het mooie punten aantal van 214 punten op.

Een mooie resultaat voor deze DBG leerlingen en op naar de 2e selectie.