Goldie DBG wint L2 rubriek tijdens eerste selectie

De eerste selectie van kring rivierenland Oost werd verreden op de mooie accommodatie in Beuningen georganiseerd door PSV la Grande.De klasse L2 werd op zaterdagmiddag verreden. Ilona startte daar haar Blue horse Romanov merrie, Goldi ontwikkeld zich heel goed en vooral de verruimingen in de draf en galop werden goed getoond ook de voltes in galop werden beloond met 8ten. De jury was heel enthousiast over de kwaliteiten van de merrie. Ze behaalden een mooie score van 206 punten en zette hiermee de rubriek op naam.

Fleur Hol, leerling van Bart startte ook in de klasse L2 met Gran Amor, de Bordeaux nakomeling word steeds sterker en krachtiger in de beweging en ze behaalden vandaag ook een mooie score van 191 punten.

In de klasse L1 kwam Isolde Voorthuijsen aan start met Floris, hij is dan wel geheel spring gefokt maar kan ook een aardig pasje dressuren. Tijdens het debuut in de klasse L1 behaalde ze een score van 191 punten en viel hiermee net buiten de prijzen.

Gefeliciteerd en op naar de tweede selectie!