1e prijs voor Wenda en Daphne

In Brabant werden afgelopen weekend op meerdere plaatsen wedstrijd verreden waar meerdere DBG leerlingen aan de start kwamen. In Den Dungen kwam DBG leerlinge en lid van het Rabobank Talententeam Daphne Meulenbroek aan de start in de klasse Z2. Met haar Radison nakomeling Zazia wist de amazone met 65% ruim de overwinning te behalen in deze rubriek.

In kwam in Veldhoven DBG medewerkster Wenda Welten aan de start met haar paard Floris. Wenda startte de Rousseau nakomeling in de klasse M2 en wist deze rubriek met 71% op haar naam te schrijven wat inhield dat zei op zondag terug mocht komen om een finale te rijden waar alle beste van alle klasse aan deel mochten nemen. In deze finale behaalde waarin 22 startende combinaties deelnamen wist Wenda met 70,16% een mooie 3e prijs te behalen.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.