Carlo, Lotte en Kim in de prijzen in klasse Z

Afgelopen weekend werd er op De Boleemhoeve in Zevenaar weer een 3 daagse dressuurweekend gehouden. Op meerdere dagen kwamen daar DBG leerlingen aan de start. Zo maakten meerdere leerlingen hun debuut in een hogere klasse. Zo startte Carlo Kaufmann met zijn paard Unique (v.Gribaldi) voor de eerste keer in de klasse Z1.  Carlo die onderleiding van Bart goed was voorbereid op de overstap wist in de eerste proef meteen een 2e prijs te behalen met 206 punten. In de tweede proef deed Carlo er nog een schepje bovenop en behaalde nu met 212 punten een mooie 3e plaats.

Eveneens op zaterdagavond maakte Lotte van der Land met haar Fürst Nymphenburg nakomeling Faye hun debuut in de klasse Z1. Lotte bereide de kwalitieitsvolle merrie voor onderleiding van Ilona. In de eerste proef was er nog een mooie 4e plaats met 205 punten. In de tweede proef revancheerde de combinatie zich door met 213 punten een mooie 2e prijs te behalen.

Leerlinge van Ilona, Kim Goris kwam op zondagochtend aan de start met haar grote zwarte Metall nakomeling Dean Dani. Kim die de kwaliteitsvolle ruin steeds beter aan elkaar krijgt tijdens de proeven wist dit ook in Zevenaar te demonstreren. Met 213 en 212 punten wist de combinatie beide proeven winnend af te sluiten.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten en op naar de selectiewedstrijden.