Melanie Peters scoort met nieuwe troef

Afgelopen weekend werden er weer op verschillende plaatsen wedstrijden verreden waar weer meerdere DBG leerlingen aan de start kwamen. Zo startte Melanie Peters bij manege ’t Hooge End in Didam met haar paard Camelia. Met deze Gribaldi nakomeling uit een Wolfgang moeder heeft de amazone de overstap naar de paarden gemaakt.

Na eerste een aantal weken een combinatie te hebben gevormd en een paar oefenwedstrijden te hebben gereden had Melanie afgelopen weekend haar debuut in de klasse M1. Met in de eerste proef een mooie score van 190 punten en een mooie 2e prijs. In de tweede proef was de amazone het laatste gedeelte de controle even kwijt waardoor er net geen winstpunt in zat maar dit leverde nog wel een 6e plaats op.

Namens DBG gefeliciteerd met dit mooie debuut bij de paarden en succes in de volgende wedstrijden.
Melanie_Paard_stand_BaxGoris
Melanie na afloop van haar proef in Didam.