Koen Mosselman 3e op NK in Ysselsteyn

Vorig weekend werd er in Ysselsteyn de Nederlandse Kampioenschappen verreden voor de Samengestelde Wedstrijd Sport. Koen Mosselman die onlangs met het paard Wall Street (v.Florett Ass) promoveerde van de klasse B naar de klasse L wist zich in de gereden wedstrijden te kwalificeren voor de NK waar de beste 90 combinaties aan de start mochten komen.

Op vrijdag weer de dressuur verreden waarin Koen met de stoere Wall Street goede zaken deed. Met helaas een puntenverschil van 29 punten behaalde de DBG leerling een mooie 2e plaats met 220 en 191!! punten. In het springparcours lieten ze helaas één balkje vallen. Maar in de cross deed de combinatie weer hele goede zaken door ruimschoots binnen de tijd en foutloos te blijven.

Dit leverde een mooie podiumplaats op in Ysselsteyn en Koen behaalde de 3e prijs. Namens DBG gefeliciteerd met deze mooi prestatie.
Koen_Wallie_IjselsteijnSGW_BaxGoris
Koen en Wall Street tijdens de cross in Ysselsteyn.