Pien en Fleur in top 3.

Afgelopen week waren er weer meerdere DBG leerlingen die op verschillende plaatsen aan de start kwamen. Zo startte Pien Hogervorst met haar paard Wobelisk voor de laatste keer outdoor dit seizoen in Woudenberg. Pien behaalde met haar Obelisk nakomeling een mooie 2e prijs met 206 punten wat de amazone wederom een winstpunt opleverde.

 
Pien_Uden_BaxGoris
Pien tijdens een eerdere buiten wedsrijd.

In Overasselt werd datzelfde weekend weer de eerste indoor wedstrijd verreden waar DBG leerlinge Fleur Hol aan de start kwam met haar Bordeaux nakomeling Gran Amor. In de eerste proef behaalde de amazone een mooie 3e prijs met 187 punten. In de tweede proef zette de amazone orde op zaken door met 188 punten de overwinning voor zich op te eisen. Een mooi afsluiting van de klasse L1 en Fleur zal binnenkort de overstap naar de klasse L2 maken.

 
Fleur_Galop_BaxGOris
Fleur tijdens een eerdere clinic van Bart in Beuningen.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.