Andrea Coenders zet zegereeks voort

Afgelopen weekend kwamen er weer meerdere DBG leerlingen op verschillende plaatsen aan de start. Zo startte Andrea Coenders leerling van Bart in Blerick met haar Rubus B nakomeling Boris succesvol in de klasse Z1. In Blerick wist zij wederom de 1e  en de 2e prijs te behalen met 228 en 220 punten nadat ze de week ervoor in Well ook al de 1e prijs wist te behalen met 219 punten.

In Heteren bij manege de Fruithof startte leerlinge van Ilona, Lotte vd Land met de Furst Nymfenburg nakomeling Faye de la Lande weer de eerste indoor wedstrijd. Ondanks dat de sensibele merrie nog wat gespannen was in de proef wist de amazone tweemaal de 1e prijs mee naar huis te nemen met 181 en 189 punten.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.

 

Lotte_Beuningen_Draf_BaxGoris
Lotte en Faye tijdens een eerdere indoor wedstrijd.

 

Andrea_App_BaxGoris
Andrea en Boris tijdens hun laatste outdoor wedstrijd.