Leerzame clinic leden Sint Walrick

Zaterdag waren er een drietal leden van ponyclub Sint Walrick te gast op DBG. Vorige jaar hadden Imke, Geordi en Jeske een prijs gewonnen van de grote clubactie, omdat zij de meeste loten hadden verkocht. De prijs die zij hadden gewonnen was een les van Bart Bax. Door omstandigheden heeft het even geduurd, maar afgelopen zaterdag 26 september 2015 was het dan zover. Dus op naar Gendt waar het drietal hartelijk werd ontvangen door Bart en Ilona.

De pony’s werden van de trailer afgehaald en opgezadeld en er kon lekker in de buitenbaan gereden worden, want het was gelukkig prachtig weer. Nadat Bart kennis gemaakt had met de ruiters begon de les. Iedereen was geconcentreerd aan het rijden en kon goed aan de slag met de aanwijzingen. Als afsluiting van de les konden ze nog vragen stellen, waarop ze uitleg en nuttige tips kregen. Toen de les was afgelopen kregen ze samen met hun ouders een leuke rondleiding op DBG.
groepsfoto_bartbax_Overasselt