Amy Bax en Liz Arends aan start bij de ienieminies

Afgelopen zondag organiseerde de vereniging PC en LR de Waalruiters een onderlinge wedstrijd inGendt, de 2 vriendinnen Amy en Liz wilde ook wel eens van huis met hun pony Emiel DBG. Afgelopen week werd er goed geoefend en de meiden hadden dikke pret.

Liz ging met Emiel DBG als eerste de ring in en reden een keurige proef, ook de draf ging al super goed, de jury vond dat ze het heel goed had gedaan en dat ze de pony zo mooi hadden gemaakt. Daarna was het de beurt aan Amy, die vond het allemaal zo spannend dat ze even twijfelde of ze wel de ring in zou gaan. Na een rondje aan de hand te hebben gestapt, ging ze alsnog op de pony en reden ze lekker door de baan. Beide behaalden allebei een hele mooie beker met een lekker snoepje erin.

Dank aan iedereen die gezellig is komen kijken, Amy en Liz vonden het heel leuk.

 

 
Liz_Proef_BaxGoris
Liz tijdens het halthouden in de proef.

 
Amy_Bixie_Proef_BaxGoris
Amy in de proef met trouwe supporters opa en oma op de achtergrond.

 

Amy_Liz_Opstellen_BaxGoris
Amy en LIz met hun trouwe pony Emiel DBG.

 

Amy_Emiel_Stand_BaxGoris
Amy klaar voor de proef.

 
LIz_Emiel_Stand_BaxGoris
Liz geconcentreerd met Emiel DBG.

 

Amy_Liz_Prijsuitreiking_BaxGoris
Moe en tevreden na hun wedstrijd debuut in de bixie.