Goede afsluiting Koen Mosselman

Afgelopen weekend werden in Varsseveld het NK CIC2 eventing verreden, Koen Mosselman startte daar zijn Flemmingh nakomeling Wisconsin S.M Prision. De dressuur behaalden ze net de 60% grens, tijdens het spring parcours hadden ze helaas 2 balken maar tijdens de cross de specialiteit van de combinatie hadden ze aalleen een tijdsfout wat in het totaal klassement een goede vierde plaats opleverde.

Een mooie afsluiter van deze combinatie, Wouter, de broer van Koen gaat de ervaren Wiskye overnemen en uitbrengen in de sport. Koen gaat het dressuurpaard van Wouter een jonge Sandro Hit verder opleiden en wellicht ook gaan uitbrengen in de sport.

In hetzelfde weekend startte Koen voor het eerst de zwarte hengst Wallstreet in de klasse Z1 en ook dit werd een succes, ze behaalden een keurige 3e en 4e plaats met 207 en 208 punten.

Heel veel succes met je nieuwe paard en gefeliciteerd met deze mooie resultaten namens DBG.

 

Koen_Varseveld_BaxGoris

Koen tijdens zijn laatste rijd op zijn Flemmingh zoon hier in Varseveld.