Bart instructeur HTC

Talenten van nu, zijn de toppers van straks. Nederland draait in de paardensport al jaren op internationaal topniveau mee en dat willen we in de toekomst natuurlijk zo houden! Gelukkig zijn er in ons land veel talenten. Met gerichte training en begeleiding wil het HTC ervoor zorgen dat zij een extra duwtje in de rug krijgen en kunnen aansluiten bij de Nederlandse topsport. Het HTC wil de brede basissport verbinden met de smalle topsport. Dat gebeurt door HTC-talenten te begeleiden op het gebied van dressuur, springen of eventing.

Volgens het HTC moet ieder jong talent de kans krijgen om zich te ontwikkelen tot een topper. Daarom krijgen jonge ruiters met ambitie bij het talentencentrum persoonlijke begeleiding om zich rijtechnisch en persoonlijk te kunnen ontwikkelen. Hiervoor worden uitstekende trainers en goed doordachte trainingsprogramma’s gebruikt.

Bart is hiervoor trainer geworden van regio MIDDEN oost.