Doek en Gilles terug naar Frankrijk

Enkele maanden geleden werd de Arabo Friese hengst Sybren terug gebracht naar de eigenaren Eric en Arjan van Haras de la Pourcaud in Monfacoun (Fra) Op de terugweg werden de twee Arabo Friese ruinen Doeke en Gilles mee teruggenomen om op DBG wat meer dressurmatig te worden getraind.

Ondertussen doen Sybren het al heel goed in het vierspan en Doeke en Gilles maken goede vorderingen. Ook de Arabo Friese hengst Tiemen die momenteel onder Laura Zwart succesvol in de Prix ct George wordt uitgebracht zal nu zijn loopbaan voort zetten in het vierspan.

Onlangs kwam Eric samen met zijn vierspanmenner Sébastien Mourier de drie Arabo Friezen ophalen en zullen nu verder worden klaargemaakt om in het internationale 4 span mennen te worden uitgebracht.

DBG wenst Eric en Arjan veel succes en pleziere met de fijne werkwillige paarden.