9e plaats Carlo Kaufmann op Hippiade

Gisteren vertrok DBG met twee paarden naar het KNHS centrum in Ermelo waar de Hippiade voor de paarden werden verreden. In de klasse M2 kwam Carlo Kaufmann aan de start met de Gribaldi zoon Unique. Bart kwam aan de start in de klasse Z2 met de Jazz zoon Denver DBG.

Tegen de klok van één kwam Bart met de Denver DBG in de ring. Denver DBG die tijdens het losrijden fijn aan de hulpen stond vond het in de ring toch allemaal een beetje spannend. De proef werd wel fouloos doorgereden maar miste deze keer de expressie wat de score natuurlijk drukte. Dit resulteerde in een percentage van 60,59% en een plaats in de middenmoot.

In de klasse M2 kwam met startnummer 3 Carlo in de ring. Deze ringen lagen op een grasbodem en had door de regenval al het een en ander geleden. Toch wist Carlo een mooie foutloze proef neer te zetten met de grote zwarte  Gribaldi zoon. Dit resulteerde in een percentage van 65,33% en een mooie 9e plaats wat hem net buiten de finale hield.

Voor beide paarden weer een leerzame wedstrijd geweest en kunnen aankomende indoor seizoen mooie een klasse promoveren.