Winnend debuut Keri Lambermond klasse M2

Afgelopen weekend werd er op de Veluwe het mooie Heideconcours georganiseerd, Keri die met Djive de overstap heeft gemaakt naar de klasse M2, had tijdens de eerste proef behoorlijk last van spanning en sprong een keer in de verkeerde galop aan. Dat kostte behoorlijk wat punten, maar ze konden toch nog een winstpunt bijschrijven. De tweede proef ontspande de Johnsson nakomeling zich een deed hij weer super zijn best. Dat resulteerde in een mooi resultaat een eerste prijs en 197 punten!!!

Andrea Coenders kwam aan start met de Gelderse ruin Boris in de klasse Z1 dressuur, de oefeningen zijn goed bevestigd en Boris loopt met veel expressie door het galopgedeelte. De jury was ook enorm gecharmeerd van de combinatie en ze behaalden een prachtige score van 231 punten, wat ook goed was voor de overwinning. In de tweede proef werd nog een mooie 3e prijs behaald met 221 punten.

Beide dames gefeliciteerd met jullie overwinning.