Leerzame dag in samenwerking met Bitsymmetrie.

Afgelopen zondag kwam Nataschja van Eijk bij ons op stal, een grote groep leerlingen had zich aangemeld voor een bitpas sessie. We doen er alles aan om het paard en de ruiter tot een zo goede mogelijke resultaat te brengen. Denk aan goede instructie, een compleet voedingspatroon, passend zadel en ook is het heel belangrijk om een goed passend bit te hebben voor een fijne aanleuning.

Tijdens de bitsessie van Bitsymmetrie, krijg je ruimschoots de tijd om een aantal bitten te proberen tijdens het rijden. Eerst word je paard bekeken, de kauwspieren, de lagen het gehemelte en de tong zijn belangrijk om daarna het juiste bit te passen. Vaak zitten hoofdstellen achter de oren te strak, dit alleen al door een bontje onder het kopstuk te doen deed een aantal paarden positief veranderen.

Iedereen was super enthousiast, als er nog meer mensen geintresseerd zijn,dan zijn we bereid om onze accemodatie ter beschikking te stellen en kunnen we een afspraak voor je regelen.

www.passendbitshop.nl