2 keer 3e prijs in ZZ-Zwaar voor Jacqueline Wildemans

Sinds kort lest Jacqueline op DBG bij Bart met haar paard Caliber. Jacqueline heeft haar paard Caliber mijn Vivaldi ruin van 8 jaar met weinig hulp zelf opgeleid t/m ZZ-Licht niveau. Maar nu we ZZ-Zwaar gestart zijn, werd het allemaal toch wat ingewikkelder en waren we toe aan privé lessen.

Via een clinic ben ik bij Bart terecht gekomen, en dit bevalt super goed! Woensdag zijn we de wedstrijdring in gegaan in Schaijk en dat was niet voor niks! We hebben 2 fijne proeven neergezet en deze werden beloond met 60,29% & 63,74% en een derde plaats.

Afgelopen zondag kwam de combinatie ook nog aan de start in Ammerzoden en wisten daar met 61,71% wederom een mooie 3e prijs te behalen.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.

 

 

Jacqueline met de talentvolle Vivaldi nakomeling Caliber.