Bart Bax en Denver verdienen startplaats Hippiade 2015

Carlo Kaufmann ook afgevaardigd in klasse M2.

Ilona mocht als tiende starten tijdens de finale proef, tijdens het losrijden liep de Contango merrie fantastisch en leek ze weer heel goed bij de les. Helaas tijdens het binnenrijden kreeg de merrie zoveel spanning dat ze geen stap heeft getoond en dat kostte enorm veel punten. Jammer en enorm balen dat dit vandaag gebeurt maar gelukkig komen en vast nog meer leuke wedstrijden.

De klasse Z2 was een leuke rubriek, elke finalist moest een kür op muziek rijden. Denver DBG heeft nog niet veel ervaring op dit niveau en liep zijn eerste kür op muziek. De muziek pastte goed, jammer van de storing tijdens de verruiming in draf. Maar de mooie changementen maakten het weer goed. Met een mooie score van 65% en een keurige 5e plaats tijdens de kür mogen Bart en Denver DBG als 4e van Gelderland worden afgevaardigd naar de Hippiade in Ermelo.

Carlo Kaufmann heeft Unique (v.Gribaldi) goed in vorm, hij houd het paard goed gesloten en kan in de galop al goede verzameling laten zien. Tijdens de finale proef van de klasse M2 scoorde ze 182 en 196 punten, dit was goed voor een 5e prijs en ook Carlo mag daamee naar de Hippiade.

Gefeliciteerd met deze mooie resultaten en succes tijdens de Hippiade.