Bart en Ilona door naar finale Regio Kampioenschappen Brummen

Vandaag onder tropische temperaturen werden de Kampioenschappen gehouden op de mooie terreinen bij Manege de Ijsselruiters te Brummen. De grasbanen lagen er weer straks bij.

In de klasse Z2 kwam Bart aan start  met de vosruin Denver DBG, de Jazz nakomeling liep 2 constante proeven en de verruimingen werden weer gewaardeerd met een 8. Bart plaatst zich als ruimschoots door als vierde in de tussenstand te eindigen. Vandaag scoorde hij in proef 27, 228/229 punten en in proef 28 was de score 225/210.

Ilona startte Effie Ilona DBG in de klasse Z1, dat de merrie graag wil werken bleek wel uit de energie die ze nog had na de twee proeven. Helaas door spanning in het stapgedeelte bleef een hoge score deze keer uit maar morgen gaan we er weer vol tegenaan. De eerste proef behaalde ze een mooie score van 230/230 en de tweede proef een score van 213/209 wat nu in de tussenstand een vijfde plaats opleverde.

Ilona_Effie_BAxGoris

In de klasse M2 komt DBG leerling Carlo Kaufmann aan de start met zijn Gribaldi nakomeling Unique. Middels een mooie 5e plaats en een mooie punten aaantal van 196 en 184 mag ook Carlo morgen aan de start verschijnen om een felbegeerd ticket voor de Hippiade te bemachtigen.

De klasse M1 mogen beide dames, Marieke Jansen en Keri Lambermond door naar de finale. Marieke die deze week niets aan het toeval heeft overgelaten is veel bij DBG geweest om te trainen en de merrie is momenteel in topvorm. Een hele mooie constante proef, keurig afgewerkt leverde vandaag een fraaie tweede plaats op met 201/199 punten. Op naar morgen!!

Ook Keri Lambermond met de talentvolle Johnsson nakomeling zijn in vorm, jammer van de kleine taktfoutjes tijdens de verruiming. Het stoere galopgedeelte haalt de punten weer omhoog en ze mogen dan ook morgen finale rijden. Vandaag een zesde plaats met 188/191.

Fleur Holl heeft haar Gran Amor in vorm, het eigen fokprodukt is pas een paar meegeweest op wedstrijd en heeft een hele fijne instelling, wat vandaag resulteerde in een mooie vijfde plaats met een goede score va 199/193.

Allemaal heel veel succes en plezier morgen, en alvast gefeliciteerd met dit mooie resulaat.