Mooie resultaten voor Sanne en Lisanne

Op de geweldige terreinen van ruitersportcentrum den Goubergh in Roosendaal kwamen afgelopen weekend nog twee DBG leerlingen meer aan de start. Sanne Meeuwsen die sinds enige tijd een combinatie vormt met de Beart nakomeling Doete maakte in Roosendaal de overstap naar de klasse L1. De kwaliteitsvolle merrie liet in Roosendaal mooie proeven zien. Sanne had alleen de pech door twee keer 179 punten te scoren. Desondanks wist de amazone die traint bij Ilona bij haar debuut toch 3 winstpunten mee naar huis te nemen.

De laatste DBG leerlinge die in Roosendaal aan de start kwam was wederom een leerlinge van Ilona. Lisanne van Osch maakte in Roosendaal ook de overstap naar een hogere klasse. Met haar Harley VDL nakomeling Calippo kwam ze aan de start in de klasse Z2. Nadat de amazone de eerste twee dagen wat pech had wist zij de laatste dag toch revanche te nemen. Met een mooie 2e prijs en 209 punten wist de amazone het weekend toch succesvol af te sluiten.

Namens DBG gefeliciteerd met de behaalde resultaten.