Mooie score voor Natalie, Karin en Manon

Mooie score voor Natalie, Karin en Manon

Afgelopen weekend kwamen er in Roosendaal op de prachtige terreinen van ruityersportcentrum Den Goubergh tijdens de meerdaagse dressuurwedstrijd ook enkele DBG leerlingen aan de start in de klasse ZZ-Licht. DBG medewerkster Manon van Lin kwam ook aan de start met haar Goodtimes nakomeling Willaert in de klasse ZZ-Licht. Manon wist elke dag weer meer progressie te boeken en behaalde elke dag mooi een winstpunt erbij.

 

De stoere Wall Street van Karin Ditzel was ook mee afgereist naar Roosendaal als voorbereiding op de Gelderse Kampioenschappen aankomende vrijdag in Brummen. De Florett Ass nakomeling liet zich weer van zijn goede kant  zien en behaalde meerdere goede klasseringen. De amazone wist elke dag rond de 215 punten te rijden en kon 5 winstpunten mee naar huis nemen.

Natalie de Bruin die haar sport merrie Caprice (v.Florencio) enige tijd thuis hield van de wedstrijd om zich verder voor te bereiden op de klasse ZZ-Licht onder leiding van Bart en maakte in Roosendaal haar debuut in de klasse ZZ-Licht. de combinatie maakte van de mogelijkheid gebruik om elke dag twee proeven te rijden en zodoende steeds meer routine en ervaring in de proeven te krijgen. Deze aanpak pakte goed uit en wist in deze proeven mooie 3 winstpunten mee te pakken met onder andere een 9 voor de uitgestrekte draf!

Namens DBG gefeliciteerd met de behaalde resultaten.